elokuuta 12, 2010

Lämmöt pudonneet!

Tänään aamulla tytön lämmöt olivat alle 37, parhaimmillaan 36,6 astetta. Aiempina päivinä mittari on näyttänyt aika tasaisesti 37,5 asteen lukemia. Alkaa olla ilmeisesti tosi kyseessä, nyt päivällä Tiuku ei enää ole halunnut ollenkaan poistua pentulaatikostaan edes lenkille. Tänään menossa 61./62./64. vuorokausi.

Ja minä ehdin jo eilen illalla murehtia, että mitä jos synnytys ei ala käynnistyä kun viikonloppukin tulee. Nyt murehditaan sitten jotain ihan muuta, yritetään pitää omat hermot kurissa :-) Pitäkää peukkuja!!



Tässä vielä kuva eiliseltä, aikamoinen pallomaha :)

5 kommenttia:

Jaana&Ganon kirjoitti...

Hienoa! Onnea synnytykseen. Lukiessa tulee ihan olo kun haluaisi pentuja tännekkin :D

Sini kirjoitti...

Kiitos Jaana! Vielä ei ole mitään ihmeempää tapahtunut, Tiuku vaihtoi pentukopasta sänkyyn ja puuskuttelee siellä. Tulee varmaan pitkä yö..

Ja kiva kun olet löytänyt blogiin, saa kommentoida jatkossakin ;) Rapsuja pentujen sukulaiselle Ganonille :-)

Unknown kirjoitti...

Onnea tulevaan koitokseen sekä sinulle että Tiukulle! :)

Heini

Essi kirjoitti...

Täällä on peukut pystyssä :) Tsemppiä Tiukulle lähenevään synnytykseen :) Ja kasvattajalle jäitä hattuun ja muista hengittää ;) hyvin se varmasti menee

Sini kirjoitti...

Hei kiitos :)..ja joo, yritän muistaa hengittää!

Nyt lämmöt on vihdoin kivunnut takasin yli 37 (pysyivät koko päivän selvästi alle). Luulen, että aamuyöstä tai aamusta vois naperot nähdä päivänvalon :) Hyvä että maltan siihen asti odottaa!