elokuuta 31, 2010

Uusia oppeja

Tänään pennut ovat 18 vuorokautta vanhoja. Olen pitänyt hieman kirjaa siitä, mitä uutta ja suloista pennut ovat minäkin päivänä tehneet. Muun muassa tälläistä kuuluu siis meille:
- Silmät aukesivat pentujen syntymäjärjestyksessä (12-15vrk)
- Kynnet leikattiin ensimmäisen kerran, ihmisten kynsisaksilla (15vrk)
- Mini oppii kävelemään (14-16vrk)
- Pontus imee nallen korvaa (16vrk)
- Pennut osaavat nuolla (13-16vrk)
- Toka maistoi äiskän nenää (17vrk)
- Mini heiluttaa häntää "leikkiinkutsussa" (17vrk)
- Toka osaa kävellä (18vrk)
- Mini jahtaa suullaan nallen korvaa - meidän eka yhteinen leikki! :D (18vrk)

Pentujen kehitystä on edelleen aivan mahtavaa seurata. Mini on oikein vauhtinapero, ensimmäisenä kokeilemassa kaikkea ja kävely sujuu jo varsin mallikkaasti. Tänään Tokakin alkoi jo kävellä, vähän horjuvasti, mutta kuitenkin. Pontus vielä konttailee. Ollaan parina päivänä annettu pentujen harjoitella liikkumista olohuoneen matolla ja muutenkin pennut ovat päässeet pikkuhiljaa jo tutustumaan lyhyitä hetkiä muihinkin paikkoihin asunnossa kuin pentulaatikkoon. Perjantaina tulee täyteen 3 viikkoa ja pennut saavat ensimmäisen madotuksensa. Saa nähdä miten Canex-tahna uppoaa.. Epäilen hieman.. :D

Seuraavassa kuvasatoa tältä viikolta. Satunaisessa järjestyksessä (blogi ei anna asetella näitä mitenkään järkevästi..), siinähän tunnistelette kuka on kuka :-)


4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihania! Jotenkin voisi veikata että tuo selällään koisaava sukkajalka on Pontus :D

Sini kirjoitti...

Voisi hyvin ollakin, mutta sukkajalka on Toka :) Nykyään Toka köllötteleekin eniten selällään, katselee viirusilmillään niin suloisesti, että.. :)

Anne kirjoitti...

Hmm... Sukasta tosiaan tunnistaa Tokan, mut muuten on suht haastava tehtävä :P Oisko neljässä viimisessä kuvassa Pontus? Niitä edeltävässä ja ekassa Mini? Ihania on :)

Sini kirjoitti...

Joo, kuvissa 1, 5 ja 7 on Mini, neljässä vikassa Pontus ja Toka sitten muissa :)